Buitengewoon Puur

06 2243 6928

info@buitengewoonpuur.nl

Team Buitengewoon Puur

Jolanda Hodzelmans

Jolanda Hodzelmans

Jolanda is een gedreven coach, trainer en adviseur. Ze heeft ruime ervaring binnen kinderopvang en onderwijs en haar rugzak rijk gevuld met kennis en ervaringen op inhoudelijke thema’s, organisatievlak en persoonlijke ontwikkeling.
Als coach zet ze haar kwaliteiten in om de mensen die op haar pad komen te begeleiden in vraagstukken zoals loopbaan, vitaliteit en perfectionisme.
Haar drive om betekenisvol te zijn voor mensen die tijdelijk een steuntje in de rug kunnen gebruiken heeft ertoe geleid dat ze naast haar coachpraktijk ook de kans gegrepen heeft om de Opleiding voor Perfectionisme in Nederland vorm te geven. Vanaf het eerste moment heeft bij haar de gedachte gespeeld om ook voor Jeugd en jongeren hierin van betekenis te kunnen zijn. Het opzetten van de Ontwikkelingsgerichte Opleiding voor jeugd en jongeren Coach was geen vraag maar slechts een kwestie van tijd!

Lisette de Zeeuw

Lisette is een gedreven coach en trainer. Door haar jarenlange ervaring in het regulier en speciaal basis- en voortgezet onderwijs, verstaat zij de kunst om zich op een natuurlijke manier te verplaatsen in de jongeren. Als coach werkt ze vanuit vertrouwen en verbinding Dit is voor haar de basis voor een prettige samenwerking. Haar specialiteit ligt op het gebied van coachen op Rouw en Verlies, Perfectionisme en Weerbaarheid. Uit ervaring weet ze dat er nog vraagstukken en obstakels genoeg zijn, waar we de kinderen en jongeren van nu en van de toekomst in kunnen ondersteunen en begeleiden. Daarom wil ze heel graag van betekenis zijn voor deze doelgroep en mede vormgeven aan Ontwikkelingsgerichte Opleiding voor Jeugd en Jongeren Coach.

Lisette de Zeeuw
Mandy Braet

Mandy Braet

Mandy is een gedreven coach en trainer. Haar missie is, laten ervaren dat je mooi bent zoals je bent en het in alle facetten je authentieke zelf mogen zijn.
Je gevoelens (her)ontdekken en in de juiste afstemming op zoek gaan naar wat jij nodig hebt, is waar zij voor staat. Haar jarenlange ervaring als schoolcoach in het basis- en voortgezet onderwijs en vanuit haar praktijk die ondersteuning biedt aan jongeren, ouders en professionals, zijn waardevolle leermaterialen ontstaan die aansluiten bij de beleefwereld van deze doelgroep. Haar specialisatie is het laten ontdekken, beleven en ervaren vanuit de eigen identiteit wanneer de hoge eisen van de maatschappij overweldigend lijken. Het van betekenis te mogen zijn voor deze doelgroep en mede vorm te geven aan Ontwikkelingsgerichte Opleiding voor Jeugd en Jongeren Coach, kleurt haar leven met een gouden randje.